Op zondag 25 maart vond de eerste wedstrijd van de gecombineerde junioren regiocompetitie Noord-Oost plaats in Leeuwarden. LRV Wetterwille was gastvereniging en bood een tweedelig  wedstrijdprogramma aan, bestaande uit in de ochtend een 'rondje Froskepolle' van 2,5 km in C4* – boten en in de middag een tijdrace over 300m met keerboei in de C2*. Maar liefst 32 teams verschenen aan de start.

Voor Thyro nam een team Jongens 13-14 deel, bestaande uit Jesse de Vries, Joris Effing, Hapé Fuhri Snethlage, Bram Holla en Bram Admiraal (stuur). Iris en Manon Roozendaal startten in de categorie Meisjes 15-18.

De jongens wonnen de ochtendwedstrijd in hun categorie in 13:09. Jesse en Hapé wonnen de middagwedstrijd in de C2* in 2:01, terwijl Joris en Bram Holla daar maar 3 seconden achter bleven. De meisjes roeiden een flinke pot, maar werden geplaagd door een windvlaag en de wal vlak na de keerboei, waardoor hun tijd uitkwam op 2:26. Al deze boten werden voortvarend door Bram Admiraal gestuurd. De jongens behaalden met hun resultaten de overwinning in het dagklassement in hun categorie met als beloning een lekkere taart.

Copyright 2011 Twee blikken en een taart voor Thyro-junioren. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator