De prijzenkast van Thyro is sinds zaterdag 16 juni een bokaal rijker. Joris Effing, Bram Holla, Hapé Fuhri Snethlage en Jesse de Vries hebben met stuur Bram Admiraal de landelijke finale van de KNRB junioren regiocompetitie gewonnen. Op de watersportbaan Tilburg te Hilvarenbeek wisten ze alle nummers in het jongens 14 beginnelingenveld te winnen.
 
Veel had het niet gescheeld of er was helemaal niet gestart, vanwege een misverstand bij het botentransport. Dankzij de vriendelijke medewerking van gastvereniging TOR uit Tilburg konden de jongens toch starten in de skiff, de dubbel twee en de gladde dubbel vier met stuur. In de skiff over 500 meter realiseerde Jesse een tijd van 2:13 in de eerste wedstrijd van de dag. Hapé was klaar met zijn skiffbeurt in 2:07. Joris en Bram Holla voeren de 500 meter in 1:59 in de dubbeltwee, later gevolgd door Jesse en Hapé in de tweede heat in een tijd van 2:02.
 
In de dubbelvier met stuur wisten ze een tijd van 3:50 te halen over 1000 meter. Ze moesten met deze tijd overall slechts twee teams Jongens 18 gevorderden voor zich laten.
 
 
Vlnr Bram Holla, Bram Admiraal, coach Ernst, Joris Effing, Hapé Fuhri Snethlage en Jesse de Vries
Copyright 2011 Junioren winnen landelijke finale regiocompetitie. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator