Op 21 april hebben Geneviève, Alex, Elselien, Kees en Iris de Bollentocht 2013 gevaren. Een toertocht van bijna 30 km die door de roeivereniging Het Spaarne georganiseerd wordt. Een prachtige rondtocht, waarbij je een stuk over het Spaarne roeit en een deel door kleinere vaarten. Vlak voor het einde kom je door Haarlem. Natuurlijk hebben we aangelegd in het park, om even de stad in te lopen. Er stond een bloemencorso en dat wilden we met eigen ogen zien (en ruiken!). 

Tijdens deze fantastische tocht hebben we bollenvelden met narcissen gezien en veel hyacinten. De tulpen zaten nog in de knop. Vlakbij de Keukenhof was de lunch, deze werd geserveerd in het oude station van Lisse. Wat een mooie locatie. Natuurlijk hadden we zelf ook veel lekkers mee aan boord, en er waren genoeg mooie plekjes om daar onderweg van te genieten in het zonnetje. 

Aan het eind van de tocht kregen we allemaal een mooie bos tulpen mee naar huis. En ja, Haarlem is ligt niet om de hoek, maar deze tocht is zeer de moeite waard. Volgend jaar weer!

Voor meer foto’s zie het fotoalbum. Klik op een foto om de volgende foto te zien.

Copyright 2011 Verslag Bollentocht 2013. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator