Veel regen, harde wind en de zenuwen sloegen toe. Weer een slechte start maar na 1 km roeien begon ik lekker te roeien. Weliswaar weer in de achterhoede maar  ik kon veel verloren  tijd goed maken. Met een tevreden gevoel als 9e gefinisht. Mijn doel: ‘niet als laatste over de finish’ was gehaald. Dit was zonder de roeiervaring in Frankrijk niet gelukt. Na de race was het tijd om te ontspannen en de A-finales te bekijken. Het aantal olympische roeiers was groot. Ik ken er niemand van maar het staat wel interessant.

Het WK was een geweldige ervaring. Niet alleen om te roeien maar om er deel van uit te maken. Kenmerkend vond ik de sportiviteit onder de roeiers. Iedereen  helpt elkaar bij de voorbereiding, geeft elkaar tips betreffende de weers- en wateromstandigheden, enz. Die zaterdagavond was er de medal party, waar na het uitreiken van de medailles, werd gegeten en tot diep in de nacht gedanst. Op na het WK 2014 in Griekenland! Zie voor meer info: www.wrcc2013.com

Gerhard

Copyright 2011 WK Kustroeien 2013. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator