Op 6 september vond de Nationale tocht plaats bij de roeivereniging Breda. Hieraan werd deelgenomen dor Johan Wilmer, Geertje Klok en Frans Heijne. Na de nodige opstartproblemen, Geertje moest nog een appeltaart en streeplijst naar Thyro brengen en ze bleek haar roeikleding thuis gelaten te hebben. We reden tegen 7.45 uur richting Breda. De roeivereniging heeft haar clubhuis eigenlijk in Terheijden, 6 km van Breda.

Voor ons was een C2 georganiseerd waar we als een van de laatsten naar de luchplek vertrokken. De route ging langs een industriegebied maar eindigde midden in Breda. waar we onder verschillende bruggen roeiden. Het is altijd leuk om door een stad heen te roeien.Als je met Geertje roeit gaat dit nooit rustig en zo passeerden we de een na de andere boot om als tweede bij de lunchplek aan te komen. Hier was een lekkere lunch georganiseerd met onder andere Brabantse worstenbroodjes. Na de lunch vertrokken we als een van de eersten om tegen 14.30 bij de roeivereniging aan te komen. Hierna snel omgekleed om vervolgens richting Enschede te rijden waar de Thyro barbecue op ons wachtte.  Bij Apeldoorn ontdekten we dat we een plastic zak met wat kleding en de I-phone van Geertje niet bij ons hadden. We hadden vlak voor ons vertrek iemand in een stoellift geholpen en daar is de bewuste plastic zak is blijven staan. Gelukkig bleek na een telefoontje met de verenging de bewuste plastic zak met Iphone gevonden te zijn en deze wordt ons nagezonden. Bij Thyro hebben we genoten van een heerlijke barbecue. Deze was ook erg lekker.

Het was een geslaagde dag.

Copyright 2011 Nationale tocht Breda. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator