Het was eindelijk zover, de wedstrijd waar wij al tijden naar uit keken. In de voorbereiding hebben wij als team spetters geprobeerd een zo groot mogelijk team samen te stellen voor de Twentsche Winter Wedstrijden (TWW). Na veel overleg en agenda's te hebben gecontroleerd hadden 5 mensen een gaatje kunnen vinden om op zondag 15-02 in een boot te starten.

Twentse winterwedstrijden


Gelukkig startten we pas in heat 3 waardoor we uitgerust aan de start konden verschijnen. Natuurlijk eerder naar Tubantia gegaan om onze stuur aan te moedigen die eerst zelf moest roeien met Still Going Strong in dezelfde gladde boot als ons. Zodat zij ook haar best kon doen om ons over te streep te schreeuwen. Gelukkig had ze daar nog genoeg energie voor over en wat zeker ook geholpen heeft waren de toeschouwers die aan de kant lekker mee fietsten en lekker aan het aanmoedigen waren waardoor ze op zware punten ons erdoor schreeuwden. Alsnog bedankt Kaisa, Janneke en Kees!!

Twentse winterwedstrijden

Samen met Stuur: Jacqueline van Meurs , op slag  Evelien Fokkink en Yvonne Delfsma en op boeg Jacob Hart en Sjef Burink hebben een tijd neer gezet van 19.26 na correctie 20.28. Ik ben blij dat we meegedaan hebben ondanks dat iedereen behoorlijk stuk zat. En nu op naar de volgende wedstrijd en volgens mij eerst met ons team een toertocht en hopen op betere tijd volgend jaar met de TWW.

 

 

Copyright 2011 Twentse Winterwedstrijden 2015. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator