Als je mij zou vragen waar ik mijn moed vandaan gehaald heb om mee te doen met TWW met mijn weinige ervaring met roeien, zou ik daar maar één antwoord op kunnen geven. Namelijk dat dit een geweldige kans is om te bewijzen dat onze coaches niet voor niets elke zondagmorgen hun warme bed verlieten om ons te coachen.

In december 2015 tijdens een ploegavond is besloten dat BURP mee zou doen met TWW. Ik maakte me niet druk totdat ik de mail van Henny ontvangen heb met alle benodigde informatie over de wedstrijd. Vanaf dat moment besefte ik pas dat ik me had opgegeven voor een wedstrijd. Enige wat nog ontbrak was een goede stuur en toen de functie was opgevuld door Evelien was er geen weg meer terug.

 Op de dag van de wedstrijd, de BURP dames waren als eerste in de boot gestapt om de BURP heren te laten zien van "heren let goed op, wij doen  maar één keer voor, hoe je moet roeien tijdens een wedstrijd". En de dames hebben een geweldige tijd neergezet. Petje af dames.

Het grote moment is aangekomen BURP heren waren AAN DE BEURT. Wij roeiden best wel relaxed richting start met benodigde correcties en tips van Evelien.

Na het start signaal herkende ik Evelien niet meer, de normaal tedere dame was ineens verandert naar een drill instructor. Op een bepaalde moment was ik bang dat zij over Arne heen naar mij toe zou komen om te zeggen van "BEN IK NIET DUIDELIJK GENOEG, HARDER ROEIEN JIJ". Ik besefte nu dat het leven van de galeislaven heel moeilijk was. Evelien the rower slayer zorgde zelfs een onvergetelijke Valentijnsdag voor de twee jonge meiden in de naast liggende boot. De meiden waren blijkbaar zodanig geschrokken van Evelien, dat ze ineens zo hard gingen roeien waarvan ik vrijwel zeker wist dat ze als eersten over finish zijn gegaan.

Dankzij Evelien met haar stuurervaring en geweldige aanmoediging van Renato vanaf de wal hebben wij een tijd van 00:20:17 neergezet. Eerlijk waar, Rogier heeft het vastgelegd. Wij als BURP heren waren tevreden met dit resultaat.

Volgens mij waren er 4 winnaars van deze wedstrijd. Namelijk Elselien, Jeanine, Henny en Iris omdat ze binnen een tijdbestek van 10 maanden een geweldige ploeg als BURP hebben samengesteld.

Coaches, hopelijk waren jullie ook tevreden met inzet van BURP.

Copyright 2011 Twentse Winterwedstrijden 2016 - Galeislaven en Rower Slayers. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator