De roeivereniging verzorgt de boten en de riemen. Dit neemt uiteraard niet weg dat de leden zuinig met het materiaal dienen om te gaan! Afhankelijk van het aantal diploma's waarover men beschikt, mag gebruik gemaakt worden van de boten en riemen die in de loods liggen.

Zelf dien je alleen maar te zorgen voor de juiste kleding. Tijdens het roeien is het prettig wat strakkere kleding te dragen en smalle, platte gymschoenen (bootschoenen) aan te hebben (geen hardloopschoenen met brede hakken). Neem altijd een droog stel kleren mee. Tijdens de BRC komt het wel eens voor dat je om gaat met de boot. Dat is natuurlijk niet zo erg; je kunt immers zwemmen, maar droge kleren bij je hebben is dan wel erg prettig. Thyro heeft uiteraard warme douches, zodat je weer kunt opwarmen na het halen van een nat pak.

N.B.: Vermijd fleece-jacks. Deze geven wel veel warmte, maar zuigen zich in het water compleet vol. Dit bemoeilijkt het zwemmen.

Verder: een sportieve instelling, een goed humeur én een zwemdiploma.

Copyright 2011 Wat heb je nodig. Ir. E.L.C. Schiff sr. Straat 300 7547 RD Enschede Tel: 053-4328826. Deze website is gerealiseerd door de Thyro webcie webmaster@thyro.nl . Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla Theme by Hostgator